Wie zijn wij?

Pro-Nautic is voornamelijk gericht op dienstverlening voor de watersport in de regio Leiden, Kaag & Braassem en rondom de Westeinderplassen. Als doelgroep hebben wij de (toekomstig) eigenaren van polyester boten, sloepen en jachten. Watersport is onze gedeelde passie en daarom zijn wij u graag van dienst op allerlei mogelijk manieren als het om watersport gaat. Gedreven door ons enthousiasme, gecombineerd met onze kennis en ervaring, kunnen wij u geheel naar uw wensen ondersteunen zodat u optimaal kunt genieten op- en rondom het water.

Wij hebben gezamenlijk jarenlange ervaring met het onderhoud, de verkoop, instructies, het transport en het afleveren van verschillende type boten. Naast een onze vaste baan willen wij onze ervaring inzetten en de passie voor watersport met u te delen.


Bas van Dullemen
Al vanaf zijn jongste jaren is hij door zijn ouders geïnfecteerd met het watersportvirus. De stap van een krantenwijk naar een zaterdagbaan bij een gerenommeerde verkoophaven was voor hem dan ook snel gemaakt. Dat deze functie bijna uit zou groeien tot een “way-of-life” had hij echter niet voor mogelijk gehouden. Proefvaarten, afleveringen, botenbeurzen, en zelfs voor de camera bij Yacht Vision; het hoorde er allemaal bij. In deze jaren groeide Rob uit van collega, tot vriend en waterski-maat.

Al met al een onvergetelijke en leerzame periode, waar een einde aan kwam door het afronden van zijn studie. Of toch niet? Pro-Nautic biedt namelijk de uitgelezen kans om naast zijn full-time baan werkzaam te blijven in de sector waar zijn hart ligt!


Rob de Winter
Rob heeft de passie voor watersport niet van huis uit meegekregen, maar heeft de watersport in de loop der tijd zelf ontdekt. Omdat zijn familie vlakbij het water woonde was hij wel vaak te vinden op en rondom de nabijgelegen jachthaven en zo heeft hij langzaam maar zeker zijn interesse ontwikkeld. Al snel werd Rob gevraagd of hij tijdens de vakanties kon helpen bij het schoonmaken van boten en het onderhouden van het haventerrein. Dit vakantiebaantje kreeg uiteindelijk een structurele vorm waarbij ook de variatie van zijn werkzaamheden snel werd uitgebreid.

Na het afronden van zijn opleiding Bedrijfskunde vond Rob al snel een full-time baan in de financiële sector. De watersport is daarnaast een mooie afwisseling en vorm van ontspanning. Zijn ambitie om te ondernemen, en de passie voor watersport vormen een nieuwe uitdaging; Pro-Nautic.

 

Volg ons ook via Social Media:
Facebook LinkedIn

Telefoon: 0252 - 700 235 | E-mail: info@pro-nautic.nl
Correspondentieadres: Spankerstraat 20, 2162 LT Lisse