Vaarbegeleiding

Onbezorgd van uw schip genieten gaat in veel gevallen niet vanzelf. Spanning, stress en soms zelfs schade bij het afmeren zijn hier de bekendste voorbeelden van. Onze ervaring leert dat er niet veel voor nodig is om zorgeloos het water op te gaan.

Pro-Nautic ondersteunt u in het toepassen van de basisvaardigheden zodat u zelf met vertrouwen uw boot kunt besturen. Indien u niet volledig bekend bent met de uitrusting van uw (nieuwe) boot begint de uitleg bij de inrichting van de boot zelf. Vragen als "waar zit de hoofdschakelaar?", "hoe vouw ik de kap gemakkelijk op?" en "op welke manier leg ik mijn boot het beste vast?" komen aan de orde.

Vervolgens nemen wij u mee naar de praktijk. De nadruk zal hierbij liggen op het zelf leren manoeuvreren/afmeren met uw eigen schip en het veilig besturen van de boot. Daarbij horen ook de algemene regels die gelden op het water. Hiermee bent u binnen korte tijd vertrouwd met uw schip en kunt u volop genieten van het watersportseizoen.

De vaarbegeleiding vindt plaats op locatie en op uw eigen boot. Ons tarief van EUR 42.50 per uur is niet afhankelijk van het aantal personen. Wel hanteren wij een minimum van 2 uur per instructie.

 

Volg ons ook via Social Media:
Facebook LinkedIn

Telefoon: 0252 - 700 235 | E-mail: info@pro-nautic.nl
Correspondentieadres: Spankerstraat 20, 2162 LT Lisse