Onderhoud

Polyester boten zijn grotendeels onderhoudsvrij. Desondanks zijn er toch terugkerende onderhoudswerkzaamheden om uw boot netjes te houden. Wanneer u zelf liever wilt genieten van de watersport en deze werkzaamheden wilt uitbesteden dan kunnen wij dit onderhoud voor u verrichten.

Afhankelijk van het gebruik en de weersomstandigheden gedurende het seizoen zal de boot af en toe schoon gemaakt moeten worden. Door het gebruik komt er een hardnekkige kalkaanslag op de romp van uw boot. Om uw boot te beschermen tegen bijvoorbeelde deze kalkaanslag en de weersinvloeden, is het verstandig om uw boot 1x per jaar te voorzien van een wax laag. Deze wax beschermt tegen vuil en UV en laat uw schip mooi glanzen.

Behalve een eenmalige schoonmaak- en/of poetsbeurt kunnen wij gedurende het watersport seizoen ook periodieke schoonmaakbeurten voor u verzorgen tegen een speciaal tarief. Hieronder vind u onze tarieven voor een eenmalige, maar complete schoonmaak en poetsbeurt voor open boten en sloepen tot 9 meter:

Bootlengte; Tarief
< 6,5 mtr.
€ 350,00
> 6,5 mtr.
€ 400,00
> 8 mtr.
€ 500,00

*Voor kajuitboten, en voor open boten met een lengte van meer dan 9 meter, maken wij graag een aparte opgave.

Bovengenoemde prijzen zijn de standaard prijzen inclusief BTW. Deze prijzen kunnen afwijken afhankelijk van de staat van onderhoud en het type boot.

Mocht u specifieke wensen hebben dan maken wij voor u graag een voorstel op maat.

 

Volg ons ook via Social Media:
Facebook LinkedIn

Telefoon: 0252 - 700 235 | E-mail: info@pro-nautic.nl
Correspondentieadres: Spankerstraat 20, 2162 LT Lisse