Advies en Bemiddeling

Er zijn een groot aantal overwegingen bij het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte boot. Pro-Nautic heeft ervaring in de watersport en kan u daarom ondersteunen bij de oriëntatie en de aankoop van een polyester boot. Uw persoonlijke wensen staan natuurlijk centraal. Door het ruime aanbod kan het zijn dat u moeite heeft om een selectie van vergelijkbare schepen te maken die voldoen aan de door u gestelde criteria. Onder andere uw budget, uw vaargebied en ligplaats, het type boot en het gewenste comfort zijn factoren die bij het maken van de juiste keuze een belangrijke rol spelen.

Vooral wanneer u zich oriënteert op de aanschaf van een gebruikte boot is het belangrijk om te weten waar u op moet letten. De algemene indruk, staat van onderhoud, maar ook de uitrusting en de installaties aan boord zijn bepalend voor de juiste prijsstelling.

Pro-Nautic kan u begeleiden bij een bezichtiging of proefvaart. Op basis van onze ervaring en ons netwerk binnen de watersport, kennen wij de mogelijkheden en weten wij waarop u moet letten bij de aanschaf van een boot. Behalve praktisch advies zullen wij ook een beoordeling geven over de staat van onderhoud en de prijsstelling.

Pro-Nautic geeft u onafhankelijk en objectief advies. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren of ondersteunen bij de verkoop van uw boot. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Volg ons ook via Social Media:
Facebook LinkedIn

Telefoon: 0252 - 700 235 | E-mail: info@pro-nautic.nl
Correspondentieadres: Spankerstraat 20, 2162 LT Lisse